top of page
  • Forfatters billedeMIR

Helnæsbilleder i september

Turen over dæmningen på vej til Helnæs giver mig sug i maven. Hav på begge sider.

På den ene vildt og råt og på den anden afdæmpet og roligere, som et dyr i bur.

Jeg kan li' modsætningen og at få lov at være midt under himmel i hav, det minut turen varer.

Øen er en tilbagevendende inspirationskilde for mig; Syrenerne om foråret kalder på livsmodet og fornyet kraft til at virke. Maden med vådområder, bakker, engområder, fugleliv, strande med stenbrede hvor hårdføre planter vokser. Klart koldt hav - og ikke mindst stilhed og storhed.


Jeg lytter til havets brusen og føler mig så uendelig lille. Mærker stenene under mine fødder, som minder mig om at livets vej er ujævn og kræver opmærksomhed, hvis man ikke skal snuble og miste fodfæste. Jeg føler mig hjemme her. Men jeg føler mig også alene her. Det er på én gang skræmmende og frydefuldt.


Jeg er klar til september udstillingen på Galleri Langager, der har fokus på øen som motiv.Se galleriets hjemmeside for info om fernisering og åbningstider.

39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Om Tid

bottom of page